Uutuusvinkit grillaukseen lihan ystävälle 0

Lisää grillausvinkkejä

Kesä hellii lihan ystäviä, sillä S-ruokakauppojen valikoimissa on grillaukseen tarjolla paljon lihaisia ja maukkaita uutuustuotteita. Kokosimme herkullisimmat vinkit kesän makuelämyksiä varten.

Naudanlihan valikoimiin on tullut paljon mielenkiintoisia uutuuksia eri ruhonosista, jotka sopivat erinomaisesti grilliin.

Kokonaisena tai siivutettuna grilliin hyvin sopiva tuote on valmiiksi marinoitu Snellmanin naudan BBQ-marinoitu ulkofilee. Uutena valikoimiin on tullut Familian naudan entrecote sekä Maminha.

Grilliin sopivat myös Tammisen Wanted Naudan Tomahawk Steak, Naudan Flat Iron Steak sekä Snellmanin sisäfileen tyylinen Naudan Petite Tender ja Naudan Loin Ribs.

Possua sen olla pitää

Possunlihavalikoimissa on tänä kesänä aiempaa monipuolisemmin tuotteita. Esimerkiksi Kivikylän maustetut sisäfileepalat sopivat suoraan grilliin tai vartaisiin.

Fileepihveissä kesän näyttävin tuote on Atrian pintamaustettu, jättikokoinen fileelankku. Rainbow fileepihvien makuja on uudistettu ja valikoimista löytyy nyt Porsaan fileepihvi yrtti-pippuri sekä grillimaustettu.

Pulled porkin raaka-aineeksi sopii uusi Kotimaista maustamaton porsaan kassler-pala.

Grillauksessa suosiotaan jatkavat porsaan ribsit. Grilliin voi laittaa vaikka:

  • Snellmanin BBQ-marinoidut grilliribsit,
  • HK:n näyttävän kookkaat naturellit spare ribsit,
  • Kotimaista marinoidut porsaan ribsit,
  • Atrian marinoidut porsaan miniribsit,
  • HK:n marinoitu flatbone ja marinoitu riblet tai
  • Snellmanin naturellit grilliribsit.

Kookasta grillattavaa etsivän kannattaa kokeilla Korpelan marinoitu, luullinen, kinkusta leikattu porsaan jättipihvi. Mielenkiintoisia erikoisuuksia grilliin ovat myös HK:n savuinen Smoky Brisket tervasavu ja Snellmanin Naturel porsaan pluma.

Makkaroissa maistuu kansainvälisyys

Raakamakkaroiden ystävien kannattaa kokeilla näitä kesän uutuuksia: Wursti Krakova Original raakamakkara ja Saarioinen Pekoniwursti.

Kesän makkaravalikoimissa maistuu tänä kesänä erityisesti kansainvälisyys:

  • Helsingin makkaratehtaan Trio Aasia
  • Makulihan Olivia Italia
  • HK Maakarit Katalonian Carlos
  • Argal Chorizo Grill Spicy

Kannattaa kokeilla myös Snellman All Natural Chipotle & Chorizo ja All Natural Salsiccia & Merguez, jotka ovat pieniä mausteisia lisäaineettomia makkaroita, jotka kannattaa paistaa pannulla.

Mausteisuus ja kansainvälisyys näkyvät myös pekoneissa ja ribseissä:

  • Pouttu & Poppamies Louisiana Ribs
  • Pouttu & Poppamies Pekoni viipale Mexico
  • HK Grillipekoni Kastikkeella

Lähde: S-ryhmän vähittäiskaupan ketjuohjauksen valikoimapäälliköt
Kuva: Thinkstock

Mitä mieltä sinä olet?